SPONZORI I POSLOVNI PARTNERI UKH-a

Više o sponzorima i poslovnim partnerima UKH možete saznati kliknuvši na njihov link.

Kamping Straško - www.kampstrasko.com

Kamping Straško, višegodišnji partner u organizaciji Adria Rally-a, smješten na otoku Pagu (Novalja) na površini od 57 ha.

Zadovoljstvo gostiju njihov je glavni cilj.

Camping Park Umag - www.istracamping.com

Istraturist je kompanija sa preko 40 godina tradicije u turizmu. Njihova osnovna djelatnost je pružanje smještajno-ugostiteljskih usluga u hotelima, turističkim naseljima i auto-kampovima, a treba svakako istaknuti i 17-godišnji kontinuitet u organiziranju internacionalnog tenis turnira, ATP Croatia Open Umag. Svi objekti su locirani na sjeverozapadnoj obali Istarskog poluotoka uz 40 kilometara dugu rivijeru. U njihovom sklopu radi 7 hotela, 4 turistička naselja i 5 auto-kampova s ukupno 20.000 ležaja, od toga je 3.000 ležaja u hotelima, a 9.300 mjesta u auto-kampovima sa 4 zvjezdice.

Lotos Kompanija - www.lotos-hymer.com

Suradnja sa tvrtkom HYMER, svjetskim brandom mobilnog turizma, omogućuje domaćim klijentima širok radijus kretanja povezan s visokom kvalitetom smještaja, a stranim turistima približava ljepote Hrvatske. Ljubiteljima aktivnog odmora i mobilnog turizma nudimo kompletnu uslugu na jednom mjestu:
- prodaja HYMER autodomova i kamp prikolica
- prodaja dijelova za HYMER kampere i kamp prikolice
- iznajmljivanje HYMER autodomova
- iznajmljivanje opreme za kampiranje
- transfer od i do aerodroma

Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vidi Kupi - www.vidikupi.com

"Nije razborito platiti previše, ali isto tako nije razborito platiti premalo. Kada platiš previše, izgubiš nešto novaca, i to je sve, ali kada platiš premalo ne ostane ti ništa, jer stvar koju si kupio ne daje ocekivane rezultate zbog kojih je bila kupljena. Uobicajeno pravilo u poslovnom svijetu apsolutno iskljucuje mogucnost kojom se dobije mnogo, a plati malo. Jednostavno receno, nemoguce." John Ruskin (1819-1900),

Ekonomist Tvrtka "vidikupi.com" na svojim internetskim stranicama pruža široku ponudu različitih usluga po sistemu vidi i kupi. Posjetite hrvatske internet stranice www.vidikupi.com i sasvim sigurno nećete požaliti. Operativno sjedište tvrtke vidikupi.com: Laginjina 7, 52100 Pula, Tel: 052/214-202, Fax: 052/544-147; Uredovno vrijeme 11..00-18.00 sati.

Mondo Natura - www.mondonatura.it

Salon Mondo Natura u gradu Rimini u Italiji svake godine krajem ljeta organizira najveći kamperski salon na jugu Europe. Posjetiteljima su izloženi najnoviji noviteti sa područja kampiranja, kampera, karavaninga, motorhoma, pick-upa, pokretnih kućica i kamperske opreme i alata. Ove godine Salon Mondo Natura održava se od 13. do 21. rujna.2008 a u suradnji sa organizatorom sajma i hrvatskom tvrtkom www.vidikupi.com organizirat ćemo i posjet tom sajmu za sve članove naše Udruge, ali i sve koje interesira posjet ovom najvećem kamperskom salonu u ovim krajevima.

Air Force High