U samoborskom restoranu Gabreku 17. listopada ove godine osnovana je nova sekcija  ljubitelja odmora u prirodi i putovanja – Sekcija kampera Hrvatske. Inicijativa za osnivanje sekcije vlasnika autodomova rodila se još u proljeće ove godine u kampu Mini,vlasnika Adriana Ukušića, smještenog između Zelene lagune u Poreču i Vrsara,

a već nakon pet mjeseci taj je prijedlog i realiziran.Sekcija vlasnika autodomova (kampera) trebala bi ujediniti ljude istih sklonosti da se upoznaju, razmjenjuju iskustva, organiziraju zajednička putovanja i sudjeluju na međunarodnim relijima kampista i vlasnika kampera.

Jednoglasnio je zaključeno da se najprije osnuje samostalna sekcija u sklopu Udruge kampista Hrvatske, a da se kasnije, ako udruga preraste takav oblik organiziranja, formira samostalna udruga vlasnika autodomova.
Formirana je komisija od pet članova u sastavu Žarko Adamek, Tibor Civan, Ronald Petrović, Predrag Vrzić i Nenad Krsnik, koja će se sastati s predstavnicima Udruge kampista Hrvatske  i razgovarati o detaljima osnivanja samostalne sekcije vlasnika kampera u sastavu UKH.

Обувь