Objavljeno: 26. 05. 2022 - 11:54

Iz Italije nam je stigao e-mail iz nacionalne udruge talijanskih kampista koji prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji,

Ljubazno bih vas zamolio da važnu inicijativu Nacionalne federacije A.C.T.Italia promovirate svojim klubovima i izravno svojim članovima. Ove godine slavimo 90. rođendan od nastanka prvog kamping kluba u Italiji. Željeli bismo to obilježiti susretom koji će se održati tijekom Salone del Camper u Parmi od 12. do 16. rujna 2022. Nacionalni savez A.C.T.ITALIA danas je referenca za pridružene klubove, za svoje članove i za cijeli sektor slobodnog vremena i vanjski turizam koji djeluje na nacionalnom i međunarodnom teritoriju. Sve informacije o samom skupu i prijavi za sudjelovanje pronaći ćete na web stranici https://www.90yearsitalianclub.eu. Unaprijed vam zahvaljujem na vašoj dostupnosti i predanosti širenju našeg projekta.

Lijepi pozdrav

Guido Chiari predsjednik

 

Dear friends, 
I would kindly ask you to promote the important initiative of the National Federation A.C.T.Italia to your clubs and directly to your members, too.
This year  we celebrate the 90th birthday of the creation of the firstcamping club in Italy. We would like  to commemorate it with a meeting
to be held during the Salone del Camper in Parma from 12 to 16 September 2022.
The National Federation A.C.T.ITALIA is today the reference for the affiliated clubs, for its members and for the whole sector of leisure
and outdoor tourism operating on the national and international territory.
You will find all the information on the website https://www.90yearsitalianclub.eu regarding the meeting itself and the  registration to participate.
I thank you in advance for your availability and your commitment to the dissemination of our project.

Kind regards
Guido Chiari
President

Ako je netko zainteresiran posjetiti jedan od najvećih kamperskih sajmova u Italiji u gradu Parma, a usput obići Parmu i okolicu u društvu kamperskih istomišljenika onda je ovo prilika.

 
 
  AKTUALNO - Novosti - Sve