Objavljeno: 25. 02. 2023 - 6:31

CARAVAN SALON Budimpešta

U četvrtak, 23. veljače su predstavnici Udruge kampista Hrvatske u sastavu Hrvoje Horvat i Želimir Blažević posjetili mađarski CARAVANSALON koji se održavao u Budimpešti u prostorima HUNGEXPO. 

Svrha posjeta je bila prvenstveno posjet štandovima prijateljskih mađarskih udruga MHKK i MCCC te smo odnijeli prospekte i prijavnice za nadolazeći 23. Adria Camping Rally koji će se održati u lipnju u kampu Čikat na otoku Lošinju.

Zahvaljujemo se gospodi iz MCCC na gostoprimstvu, a drago nam je bilo upoznati novu predsjednicu Udruge Bálint Gyöngyi.  Također nam je drago bilo posjetiti i štand MHKK te porazgovarati i sa predsjednikom kluba gospodinom  János Erdei koji se već sprema put Čikata. Nadamo se da će i ove godine HUNGARY imati reprezentativan broj predstavnika.

Na sajmu smo iznenađujuće susreli se i sa predstavnicima slovačke udruge SACC Jaroslavom Mišurom (predsjednik) koji je bio u društvu suprugePitanja i odgovori na teme EUROPA RALLY u KRakowu i ADRIA RALLY u Malom Lošinju "pojeli" su vrlo brzo predviđeno vrijeme boravka.

 
 
  AKTUALNO - Novosti - Sve