Objavljeno: 11. 03. 2021 - 10:52

Kamp Selce ima novi bazen i mobilne kućice

Kamp Selce smješten je 3 km od Crikvenice, gdje se nalaze kampirališta s terasama s pogledom na otok Krk. Prošle godine započeli su adaptacije i sredinom ljeta otvorili novi bazen, opremili kampiranje vodom i drenažom i izgradili moderne mobilne kućice.

Nakon djelomične obnove u kampu Selce, kampisti imaju na raspolaganju 230 uređenih parcela . Na raspolaganju su 42 parcele u blizini mora, a ostale su u gornjem dijelu kampa. Terasaste parcele uglavnom su namijenjene gostima s kamp kućicama i autodomovima, budući da su opremljene strujom, vodom i odvodom. Neparcelirani je dio pored kampa, gdje ima oko 50 mjesta za kampiranje. Kampistima je na raspolaganju čak sedam sanitarnih čvorova . Neki od njih djelomično su obnovljeni prije nekoliko godina, ali možemo se nadati da će modernizirati preostale objekte.

U kamp u Selcu dolaze većinom obitelji. Plaža ispod kampa je javna, pa su odlučili gostima omogućiti kupanje u bazenima i uživanje u uređenom prostoru za sunčanje. U blizini bazena nalazi se i bar te pekara.

Bazeni u Selcu izgrađeni su na dvije razine . Kako bi djeci kupalište učinili još sigurnijim, uredili su opušteni ulaz u vodu kao da su na pješčanoj plaži. Iz gornjeg bazena pruža se prekrasan pogled na more, a voda teče preko vodopada, iza kojeg je u donjoj razini napravljena špilja. Tu je i stakleni dio gornjeg bazena gdje možete fotografirati bebu pod vodom. Pokraj većih bazena nalazi se još manji dječji bazen s malo vode, pa tako i najmlađi kampisti mogu bezbrižno uživati ​​u njemu.

Plaža ispod kampa je betonirana, a iz kampa se izlazi kroz ogradu. Na oko 200 metara udaljenosti nalazi se prekrasno pješčana / šljunčana plaža, na kojoj možete unajmiti i ležaljke i suncobrane. Kamp ima i nekoliko vezova za čamce, dobar ronilački centar, a omogućuju i iznajmljivanje SUP dasaka.

Kamp Selce ima novi bazen i mobilne kućice
  AKTUALNO - Novosti - Sve