Objavljeno: 23. 04. 2021 - 6:52

Mobilne kućice u kampu VITA na akciji

Tijekom svibnja mjeseca u GEBETSROITHER GLAMPING VILLAGE TERME TUHELJ u periodu od 23. 4. do 31. 5. u ponudi su mobilne kućice po akcijskim cijenama:

FAMILY LUX (maksimalno 4 osobe) - 140 eura/noćenje

Luksuzna mobilna kućica sa dvije spavaće sobe uz 1 dodatno mjesto za spavanje za dijete (kauč na razvlačenje) te kupaonicom i wc-om. Modernog stila, svijetle sobe uz panoramske prozore, kvalitetne kuhinje uz stroj za pranje posuđa, mikrovalnu pečnicu, 2 televizora, podno grijanje i sušilicu ručnika te optimalne toplinske izolacije uz 2 klima uređaja, dodatno grijanje, panoramska staklena vrata na drvenoj terasi površine 24m² s namještajem i vanjskom utičnicom.

FAMILY CHILDREN POOL (maksimalno 6 osoba) - 140 eura/noćenje

Luksuzna mobilna kućica s 3 odvojene sobe, kupaonicom, WC-om i prostorom za odlaganje stvari. Kuhinja sadrži visokokvalitetnu opremu (hladnjak, mikrovalnu pečnicu, perilicu posuđa, ...) dok se u dnevnom boravku nalazi TV i garnitura za sjedenje. Izlazak na terasu moguć je direktno iz dnevnog boravka. Kućica također sadrži optimalnu toplinsku izolaciju, 2 klima uređaja, podno grijanje, dodatno grijanje i sušilicu ručnika.

1 BEDROOM (maksimalno 2 osobe) - 90 eura/noćenje

Luksuzna mobilna kućica sa spojenom vratima, idealna za 2 osobe po prostoriji. Sadrži i dodatno mjesto za spavanje za dijete (kauč na razvlačenje), malu čajnu kuhinju sa sudoperom, mali hladnjak, mikrovalnu pečnicu i televizor. Optimalne je toplinske izolacije uz klima uređaj, podno grijanje, dodatno grijanje i sušilicu ručnika. Sadrži i panoramska staklena vrata na drvenoj terasi površine 21m² s namještajem, tendom na izvlačenje za privatnost i vanjskom utičnicom.

Cijene vrijede za sve rezervacije do 10. 5., a uključuju: noćenje u luksuznoj ***** mobilnoj kućici, korištenje wellness objekta, parking za jedan automobil, NEOGRANIČENO KUPANJE NA BAZENIMA VODENOG PLANETA, program rekreacije i animacije, svakodnevno čišćenje mobilne kućice i završno čišćenje. Doplate: boravišna pristojba 1,35 € po osobi dnevno - 20% za boravak od 1 noći, po želji: doručak u košarici u mobilnoj kućici: 15,00 € / osoba / dan

Također u ponudi je i specijalna ljetna ponuda u periodu od 1. 6. do 31. 12. uz popust od 20% za predrezervacije do 31. 5. uz opciju besplatnog otkazivanja i potrebe plaćanja rezervacije.

Sve informacije više: 

telefon 049 203 750

e-mail booking@terme-tuhelj.hr

  AKTUALNO - Novosti - Sve