Objavljeno: 15. 12. 2021 - 7:58

Kampiranje & wellness u kampu Stobreč

Kamp Stobreč se nalazi samo 6 km od centra Splita koji je povezan i lokalnom autobusnom vezom. Riječ je o izvrsnom kampu koji ove godine ima i potpuno renoviran restoran te je sada stilski uređen i nudi ugodan prostor u hladnijim večerima.

U sklopu kampa nalazi se i wellness centar, a od 15. prosinca do 5. siječnja gosti kampa moći će besplatno koristiti wellness centar. Tu su finska, infra i bio sauna, jacuzzi i fitness.

Djeca će moći uživati ​​na pješčanoj plaži usred zime, u kampu imaju i psa i mnogo mačaka, budući da su vlasnici veliki ljubitelji životinja, pa su i štenci dobrodošli u kamp.

Omogućeno je zimsko kampiranje na parcelama uz more uz grijani sanitarni čvor. Iskoristite posebne pogodnosti koje nudi Kamp Stobreč za blagdane.

Cijena kampiranja za 2 osobe, psa na parceli sa strujom je samo 97,00 kuna (13 eura) - akcijska cijena vrijedi u slučaju minimalno 3 noćenja. 

Najam mobilne kućice od 49 €

Možete se odlučiti i za najam mobilne kućice za 4-5 osoba , jer su cijene vrlo pristupačne, a kuće pružaju dovoljno komfora jer imaju vlastitu kuhinju i kupaonicu, a osigurano je i grijanje.

Najam mobilne kućice za 4 osobe (32m2) u prosincu košta od 49 € , a za kuće bliže moru cijena je 69 - 79 €. Cijena najma uključuje završno čišćenje u slučaju boravka od najmanje 2 noći.

Više informacija i rezervacije parcela i mobilnih kućica u kampu Stobreč - http://www.campingsplit.com

NOVOGODIŠNJE KAMPIRANJE U KAMPU U STOBREČU
  AKTUALNO - Novosti - Sve