Objavljeno: 11. 11. 2021 - 5:47

Štovani kampisti,

u tijeku je priprema kalendara putovanja za sljedeću 2022. godinu. Zbog ove situacije sa COVID-19 ne znamo što će se moći od toga i ostvariti. Ove godine zbog epidemije nije održan niti Europa rally u Slovačkoj, a nažalost niti hrvatski Adria rally.

U planu su sljedeća druženja kampista na kojima će UKH sudjelovati, a nadam se da ćete nam se u što većem broju i pridružiti.

Prvo međunarodno organizirano putovanje će biti u Italiju na 59. Europa rally koji će se održati od 2.- 6. lipnja u mjestu Larino - Molise. 

Potom ćemo u Savudriji u kampu Veli Jože biti domaćini kampistima iz cijelog svijeta na 22. Adria Rally-ju u terminu od 18.-25. lipnja.

Vjerujemo da će biti i zainteresiranih za odlazak na svjetski skup kampista tzv. 91. FICC rally koji će se održati od  29. 7. - 7. 8. u Moskvi.

Očekujemo pozivnicu i za sudjelovanje na 25. Dahlie Rally 25.- 28. 8.u autokampu Autocamping Konopáč u mjestu Heřmanův Městec u Češkoj.

Što se hrvatskih susreta tiče forumaši UKH naći će se sigurno za 1. svibanj u nekom kampu, ali taj podatak ćete moći pronaći ako pratite forum UKH.

A potom za Dan državnosti 30. 5. planirano je i okupljanje svih članova UKH u nekom hrvatskom kampu ali o tome ćete biti pravovremeno obavješteni.

Za sada toliko!

Hrvoje Horvat, predsjednik UKH

PLAN I PROGRAM UKH ZA 2022.
  AKTUALNO - Novosti - Sve