Objavljeno: 27. 06. 2022 - 2:08

USPJEŠAN 22. ADRIA CAMPING RALLY

22. Adria Camping Rally održan je u kampu Veli Jože u Savudriji od 18.-25. lipnja 2022. godine u suradnji Udruge kampista Hrvatske sa kampom Veli Jože i podružnicom Zagrebačkog holdinga - tvrtkom Nazor. Smještaj je bio na novouređenom i najljepšem dijelu kampa. Parcele su imale struju i vodu, a do mora je najudaljenija bila do 100-tinjak metara. 

Na međunarodnom susretu prisustvovali su sudionici iz osam (8) država - 94 posade: Bosna i Hercegovina (1), Češka (8), Hrvatska (10), Mađarska (43), Poljska (4), Slovačka (14), Slovenija (12), Srbija (2). Sveukupno je bilo 220 ljudi.

Na prijemu u kamp su svim sudionicima uručeni prigodni pokloni dobrodošlice osigurani preko Turističke zajednice grada Umaga, Kamping udruženja Hrvatske, Caravaning Cluba Slovenije, Koestlina Bjelovar te Udruge kampista Hrvatske.

Tijekom svečane zajedničke večere za sve sudionike i uzvanike prisutnima su se obratili voditelj kampa Veli Jože g. Ivan Papac i predsjednik UKH g. Hrvoje Horvat. Poslije večere održana je i zabava i ples uz živu glazbu do kasnih noćnih sati. Tijekom tjedna držana su i dva velika izleta - prvi u Fažanu, Pulu i Brijune, a drugi izlet  brodom u Poreč, Vrsar, Rovinj te Limski kanal. Održan je i radni sastanak predstavnika država kao i prezentacije nadolazećih rallyja. Predstavnik Poljske g. Dariuz Jajko je predstavio 60. Europa Rally u Poljskoj 2023. godine, a predstavnik Češke g. Jiri Chvala 25. Dahlie Rally u Češkoj u kolovozu 2022. godine. Svima prisutnima obratio se i slovački predstavnik g. Jaroslav Mišura sa novom aplikacijom slovačkih kampova, kao i predstavnik Srbije g. Igor Šušak koji je predstavio kampove u Srbiji.

Vrijeme je sudionike poslužilo sve dane, a more je bilo izuzetno toplo. Mnogi kampisti su se intenzivno družili što i je bit ovakovih susreta.

Uz zahvalu svim sudionicima na dolasku, posebno bi smo se zahvalili i Laszlo i Joli Somodi na prevođenju mađarski//hrvatski.

Nadamo se da se vidimo i sljedeće godine na 23. Adria Camping Rallyju.

 
 
 
 
 
 
  AKTUALNO - Novosti - Sve