Objavljeno: 02. 05. 2023 - 7:07

Uspješan obiteljski vikend UKH

U vremenu produženog prvomajskog vikenda Udruga kampista Hrvatske za svoje članove organizirala je obiteljsko druženje u kampu Terme Jezerčica. Na druženju se skupilo 15 posada iz Bjelovara, Požege, Zagreba, Zaprešića, Sesveta, Osijeka, Velike Gorice, a posada koja je najdalje doputovala su naši članovi koji rade u Njemačkoj. Pridružilo nam se i nekoliko novih članova, a kamp smo popunili skoro do posljednjeg mjesta te mislimo da ovako pun još nikada nije bio.

Ovaj puta smo predstavili i naš novi šator koji je UKH kupio upravo radi ovakvih druženja i kako bi smo izbjegli da nam lošije vrijeme pokvari susrete. Bez obzira na lijepo vrijeme žao nam je što susretu nažalost nisu prisustvovali i neki redoviti članovi (obiteljske obaveze) koje inače prati "priča o kišnom vremenu".

Tijekom susreta održali smo i godišnju skupštinu Udruge kampista gdje smo ukratko predstavili prošlogodišnji rad i buduće aktivnosti. I ove godine je naš tajnik Bajki bio zadužen za miješanje sad već tradicijskog prvomajskog graha. Moramo vam otkriti jednu strogo čuvanu tajnu - Bajki kuha kako mu žena kaže. Član Upravnog odbora UKH Dubravko sa suprugom je jedan dan želio počastiti sve prisutne sa odličnom kotlovinom. Mislim da je i ovima u hotelu mirisalo dok se kotlovina krčkala. Zadnji dan smo zbog pakiranja ostavili za roštilj. Naši članovi Roni i Ivica su se prihvatili tog dugotrajnog posla na dva roštilja.

Da ne bi ispalo da smo samo jeli - družili smo se do kasnih noćnih sati, kupali u kompleksu termi, neki su igrali i nogomet. Neki koji su došli i dan ranije stigli su i do opravdano razvikanog Oro-Gore. Neki su i produžili boravak u kampu.

Ali kao i uvijek sve što je dobro kratko traje - pa tako i ovi susreti. Do sljedećih susreta - budite nam pozdravljeni i nadamo se da se vidimo uskoro!

 
 
 
 
Uspješan obiteljski vikend UKH
  AKTUALNO - Novosti - Sve