ARBORETUM  Pašman

Kamp Arboretum smješten je na otoku Pašmanu, u uvali Barotul i udaljen je oko 250 metara od mora i prekrasne pješčane plaže. U kampu se nalaze brojne autohtone biljne vrste koje daju hlada cijelom kampu zato je i ime kampu Arboretum. Iz kampa se pruža prekrasan pogled na cijeli zaljev. U kampu će uživati ​​oni kamperi koji žele miran odmor u prirodnom okruženju. Sanitarni čvor posjeduje i stroj za pranje rublja, a gosti također mogu koristiti kuhinju, zajednički prostor za druženje i roštilj. Kamp Arboretum svrstan je u uređenu kategoriju hrvatskih kampova OK Mini.

Kamp nudi bicikle i kayake za rentu sa kojima možete istražiti manje nenaseljene otočiće, a u blizini se nalaze tereni za nogomet i odbojku na pijesku.

U blizini kampa nalazi se restoran koji poslužuje mediteransku hranu, a trgovina je udaljena 500 metara. Svježe voće i povrće možete kupiti kod lokalnih dobavljača, kao i svježu ribu. 


Članovi Udruge kampista Hrvatske u kampu uz predočenje članske iskaznice mogu ostvariti slijedeće popuste na sezonske cijene:

• 30% u svibnju, lipnju i rujnu
• 10%  u srpnju i kolovozu

GPS 43.962895,15.360716

Barotul 8e, 23262 Pašman

Recepcija 099 253 87 11

http://www.camparboretum.com/

 
 
  Pogodnosti - Sve