Boutique camping BUNJA Supetar

Boutique camping Bunja smješten je na sjevernoj strani otoka Brača, nasuprot grada Splita. Kamp se nalazi u staroj borovoj šumi, stopljen s okolinom, na samoj obali mora. Gosti kampa su u dodiru s mediteranskom klimom, autohtonim detaljima kao što je kućica od kamena za pastire – bunja i suhozidima.

Kampirajte na vrhunski opremljenim i prostranim parcelama u prirodnoj sjeni borove šume. Ako su vam draže mobilne kućice odaberite najnovije inovativno dizajnirane kućice, koje su potpuno opremljene kako biste se u njima osjećali kao kod kuće.

Kamp nudi privatnost i dašak luksuza s prekrasnim pogledom na more za obitelji, romantične parove i hedoniste. Osim opuštanja uz zvukove mora, uživat ćete i u dodatnim sadržajima koje smo za vas pripremili.

Tu su grijani slatkovodni bazen, dječje igralište, masaža na plaži, najam bicikla, kajaka, SUP-a, …
Aktivniji gosti mogu iskoristiti širok izbor izleta i aktivnosti na otoku. Neke od aktivnosti su vodeni sportovi te biciklizam, planinarenje na najviši otočni gorski vrh na Jadranu i drugih aktivnosti.

U cijelom kampu je stabilna i brza Wi-Fi mreža koja omogućava gostima i rad iz kampa.

Vrhunska usluga i profesionalno osoblje orijentirano je na goste kampa. Cilj nam je da se svaki gost osjeća posebno te da se opusti i zabavi u netaknutoj prirodi.

U samom središtu kampa nalazi se i mala tržnica, sanitarni čvor, prostor za pranje suđa i rublja, kao i perilica i sušilica rublja…

U kampu ćete još pronaći Beach bar u kojem možete uživati u najfinijim morskim delicijama, pizzama i lokalnim specijalitetima.

Malačnica 60
21400 Supetar, Otok Brač

T. 099 393 6999

booking@campingbunja.com

GPS

43°22'52.4"N 16°34'42.2"E
43.381228, 16.578379

Na istaknute cijene po cjeniku kampa članovi UKH ostvaruju sljedeće popuste:

5 % popusta uz predočenje UKH iskaznice na dan dolaska prilikom prijave na recepciji, u protivnom se popusti neće odobravati.za neprekidan boravak od najmanje 30 dana odobravamo dodatni popust od 10% na osnovnu uslugu.

NOVO!

od 25.9.-25.10.

Zona C: 16 Eura (parcela, 2 osobe, pas) + boravišna pristojba

Zona B: 20 Eura (parcela, 2 osobe, pas)  + boravišna pristojba  

Zona A 20% popusta na redovnu cjenu!

 
 
  Pogodnosti - Sve