CAMPGO - RENT A CAMPER

CAMPGO Campers nudi svim putnicima vrhunsko iskustvo putovanje, te našim avanturistima pružamo priliku da započnu putovanje na jednom mjestu, a završava na drugom. Stvarajući tako uspomene za cijeli život. CAMPGO Campers je marka za najam i prodaju kampera i opreme za kampiranje, te je sastavni dio TRCZ Grupe. U floti imamo kampere za od 4 do 6 osoba. Ponosimo se i svojom širokom izborom vrhunski vozila marki: Hymer i Dethleffs. Za navedene marke smo eklsuzivni uvoznici od 2018 godine za područje Hrvatske.
Uz široku lepezu dodanih usluga dostupnih za iznajmljivanje, kao što su WiFi, GPS, stolovi i stolice, roštilji, dječjih sjedalica, visećih mreža za ležanje  ili čak romobila. CAMPGO Campers omogućuje personalizirano planiranja putovanja, te jedinstveno iskustvo godišnjeg odmora zahvaljujući predanoj korisničkoj podršci. Putnicima pružamo autentične lokalne savjete i preporučene rute, ističući posebna mjesta za nezaboravno putovanje.
No, bez obzira koja vrsta kampera ili oprema Vam je potrebna i na koji rok Campgo će svojim iskustvom, znanjem i ljubaznošću svojih djelatnika uspješno odgovoriti na svaki zahtjev svojih korisnika.

Članovi UKH-a mogu ostvariti popust u iznosu od 10% na najam temeljem važeće članske iskaznice.

Napomena: Navedeni popusti su stalni i odnose se na redovne cijene proizvoda i usluga naših usluga i proizvoda. Popusti se ne zbrajaju s drugim akcijama koje nudimo, osim ako to nije izričito navedeno.
 

 
 
  Pogodnosti - Sve