Camping & Caravaning Centar PETRONI
Camping & Caravaning Centar PETRONI

Sloboda, manje stresa, sretniji i kvalitetniji život! Iskusite drugačiji način putovanja, doživite Hrvatsku i regiju drugačije i putujte s nama. Strast koju osjećamo prema slobodi koju omogućavamo u životima naših klijenata i usluga koju pružamo omogućava čarobna putovanja i avanture.

SAVRŠEN ODMOR NIJE SAN ! TO JE NAŠA MISIJA!

Unajmite, probajte ...kupite ! Upoznajte svijet kampiranja s našim kamperima. PETRONI kamperi omogućavaju opuštanje, slobodu i čarobna iskustva. Najam kampera omogućuje putovanje bez stresa i obaveza. Unajmite kamper, spakirajte svije stvari i uživajte u slobodi kao nikad prije.

Članovi Udruge kampista Hrvatske, uz predočenje članske iskaznice UKH za tekuću godinu, u trgovini mogu ostvariti popust do 10% na opremu i dijelove (osim na one koji su već na akciji), popust na radove u servisu u iznosu od 15%, te na najam vozila od 10%.

Trgovinu PETRONI možete pronaći na adresi Ul. Slavka Tomerlina 8-10 Sesvete, a sve dodatne informacije možete dobiti na  telefon +385 91 24 27 247 ili putem emaila: rpetrovic@petroni.hr,

Više možete pronaći i na www.petroni.hr

  Pogodnosti - Sve