Kamp Ugljan smješten je na zapadnom dijelu otoka Ugljana i udaljen je 3 km od Ugljana. Otok je s kopnom povezan trajektnom linijom iz luke Zadar - Gaženica (oko 25 minuta vožnje). Kamp Ugljan kategoriziran je s 4 zvjezdice i omogućuje kampiranje na uređenim terenima, iznajmljivanje modernih mobilnih kućica za 2 ili 4 - 6 osoba i glamping šatore za 4 osobe. U kampu postoje uređeni povrtnjaci gdje gosti mogu sakupljati povrće kao i mini trgovina u kampu.

Kamp raspolaže sa 55 parcela za kampiranje koje se prostiru na površini od 100 do 230 m2. Opremljene su strujom i vodom, neke imaju i odvod. Mali dio kampa također je neparceliran i namijenjen prvenstveno šatorima. Sanitarni čvor je moderan i lijepo uređen, a uz toalete i tuševe uključuje i dječje toalete, kemijski WC, prostor za pranje posuđa, praonicu rublja i tuš za pse. Tu je i prostor za njegu autodomova.

Plaža u kampu kombinacija je pijeska, šljunka i stijena. Kako su i psići dobrodošli u kamp, ​​imaju i plažu za pse. Unutar kampa nalazi se i mali bazen s grijanom vodom koji se nalazi u neposrednoj blizini parcela i mobilnih kućica. Za djecu imaju dječje igralište s penjačima, toboganima i pješčenjakom. Tijekom glavne sezone također organiziraju animaciju za djecu i vježbanje za odrasle.

Kamp ima restoran s mogućnošću brze hrane uz plažu.. Internet je besplatan, a na recepciji imaju i pristup računalu. Gostima je na raspolaganju i roštilj. Kamp pokušava raditi ekološki, pa se otpadne vode pročišćavaju i ponovno koriste za navodnjavanje, a voda se zagrijava sunčevom energijom.

Kamp nudi najam bicikla, jer je otok Ugljan omiljen među biciklistima, a oko otoka postoji mnogo biciklističkih ruta. Teniski centar udaljen je od kampa samo 1 km. Također preporučujemo izlet brodom do Kornata.

Članovi UKH mogu ostvariti popust u kampu u periodu od 1. 4. do 22. 6. i u periodu od 15. 9. do 31. 10. i kampirati za 20 eura - 2 osobe na standard parceli sa uključenom strujom

te tijekom godine ostvariti 5% popusta na direktni booking mobilnih kućica

Kontakt podaci:

CAMPING UGLJAN

GPS: 44.110103,15.102849

Adresa: Put uvale suha 1, 23275 Ugljan

Recepcija: +385 23 240 950

web: http://camping-ugljan.com/hr/naslovna/

 
 
  Pogodnosti - Sve