FALKENSTEINER PREMIUM CAMPING Zadar

FALKENSTEINER BORIK ZADAR – KAMPOVI S 5 ZVJEZDICA

Usred mirnog parka u sklopu Falkensteiner Resorta Borik, izravno na plaži dugoj jedan kilometar, nedaleko od povijesnog grada Zadra, otvoren je Falkensteiner Premium Camping Zadar (bivši kamp Borik).

Izuzetan dizajn, izvrsna kuhinja, prijateljska osobna usluga, profesionalna briga o djeci u Falky-Landu i još mnogo toga. Vaš obiteljski odmor u Hrvatskoj bit će uspjeh koji se pamti! Jer mi zaista mislimo ono što kažemo kad dočekujemo goste sa svojim motom: „Dobro došli kući!”

Jedini kamp u Zadru - otvoren tijekom cijele godine. 369 stambenih jedinica (86 mobilnih kućica, 13 jedinica za „glamping” i 270 parcela) s električnom energijom, odvodima i vodom na 8,7ha. Uređen krajolik bazena s odvojenim bazenom za djecu i toboganima. Moderno opremljen sanitarni čvor. À la carte restoran s pogledom na more. Program aktivnosti i zabavni program. Acquapura SPA područje sa saunom i hidromasažnom kadom. 24-satno osiguranje, Besplatan Wi-Fi/WLAN. Stanica za punjenje hibridnih vozila. Kućni ljubimci dopušteni u određenim područjima. Zona bez automobila (jedno parkirno mjesto po smještajnoj jedinici uključeno).

Članovi UKH ostvaruju sljedeće popuste:

20 € za 2 osobe i psa na plavoj parceli s uključenom strujom u periodu 30.4. - 21.5. & 12.9. - 31.12.

U ostalim razdobljima popust od 5% na cijenu osobe za kampiranje. Na mobilnim kućicama 10% za izravne rezervacije u kampu.

GPS 44.136271,15.214434

Majstora Radovana 7, 23000 Zadar

campingzadar@reservations.falkensteiner.com

Recepcija 023 555 602

https://www.falkensteiner.com/hr/premium-camping-zadar/

 
 
  Pogodnosti - Sve