AMADRIA PARK Trogir

Kamp Amadria Park Trogir (bivši kamp Belvedere) nalazi se uz staro ribarsko mjesto Seget Vranjica, 5 kilometara zapadno od Trogira, do kojeg se većim dijelom dolazi uređenom stazom uz more. Kamp je obrastao borovom šumom i drugim mediteranskim raslinjem, što daje dovoljno hlada za ugodno kampiranje, a također omogućavaju najam mobilnih kućica i apartmana.

Kamp Amadria Park Trogir kampistima nudi 380 terasastih parcela od kojih je većina opremljena strujom, vodom i odvodom. Sa parcela se pruža prekrasan pogled na more. Parcele su udaljene od mora 50 - 200m. Gostima je osiguran besplatan pristup internetu na parcelama.

Postoji nekoliko sanitarnih čvorova i svi su lijepo i vrlo moderno uređeni. Imaju i dječji WC te WC za invalide. Također imaju praonicu rublja, tuš za pse, kemijski WC i prostor za opskrbu kamp prikolica.

Osim mobilnih kućica, moguće je iznajmiti i dva tipa renoviranih apartmana: manji za 2+2 osobe (33m2) i veći za 4+2 osobe (48m2). Psi su dozvoljeni u apartmanima.

Plaža u kampu je uglavnom betonska i stjenovita, s desne strane ima nekoliko manjih pješčano/šljunčanih uvala pogodnih i za djecu. Dio plaže je dobro zasjenjen borovom šumom. Uz rub se nalazi plaža za pse i igralište za pse.

Kamp ima novije bazene, ali oni nisu grijani. Bazeni imaju različite dubine vode, a postoji i sunčalište s ležaljkama i suncobranima.

Uz plažu i bazene nalazi se nekoliko barova, sportski bar, slastičarna i restoran. Kamp ima izuzetno dobro organiziranu trgovinu. Bicikli (uključujući i dječje) mogu se iznajmiti, na raspolaganju su dva teniska terena i stolovi za stolni tenis, te nekoliko manjih dječjih igrališta. Ljeti također organiziraju animaciju za djecu i tjelovježbu za odrasle.

Članovi UKH imaju slijedeći popust:

5% na cijenu parcela i osoba tokom cijele sezone

GPS 43,512000,16.194500

Kralja Zvonimira 62, 21218 Seget Vranjica - Trogir

Recepcija 021 798 222

Rezervacije 021 798 228

 
 
  Pogodnosti - Sve