KAMP OPREMA VAL-TRAVEL

Val -Travel je obiteljsko poduzeće koje se bavi trgovinom kamp opreme, iznajmljuje kampere i šatorske prikolice u Hrvatskoj i okolnim državama od 2015. god.  Prvo su započeli sa iznajmljivanjem kampera i nakon toga nastavili proširivanjem voznog parka na šatorske  prikolice .

U specijaliziranoj trgovini kamp opremom  ljudi mogu kupovati, ali i dobiti savjete na više jezika o kampiranju. Godine 2020. pokrenuli su webshop kako bi proizvode i svoje iskustvo mogli proširiti na cijelu regiju.
Zastupnici su: Trigano grupe,  Easy Caravaning Take - Off, Campooz, Autohome, Dometic, Kampa i mnogih drugih.

Kako bi gostima ponudili više usluga, odlučili su proširiti parkirna mjesto i napraviti obiteljsko odmorište (mini kamp) u prekrasnom zelenilu 20 km od samog centra Zagreba. Na njihovim facebook i instagram stranicama: Campers door Kroatie i Kamp Oprema Val-Travel uvijek su tu za vas.

Žele vam dobrodošlicu u poduzeće za iznajmljivanje i kupnju kampera, šatorskih prikolica, krovnih šatora i opreme za kampiranje u Zagrebu.

Članovi UKH mogu ostvariti 10% kod kupnje proizvoda u nasoj internet trgovini (iskljuceni su proizvodi koji su već na akciji i dostava )

Putujte na svoj način, putujte svojim putem!

Internet stranice:
https://kampoprema.val-travel.com

Web-shop https://kampoprema.val-travel.com/shop/index.php

Telefoni:
00385 95 3696500
0031 6 18012727
0031 6 28705728

Email:
kamp.oprema@val-travel.com
 

  Pogodnosti - Sve