Kamp Plitvice smjestio se u neposrednoj blizini čarobnih slapova Plitvičkih jezera, jedinog hrvatskog nacionalnog parka na Popisu svjetske baštine UNESCO-a. Okružen zelenilom, svježim zrakom, umirujućim zvukovima i mirisima prirode, ponudit će vam mirnu oazu daleko od gradske gužve. Oazu u kojoj ćete u moderno uređenim mobilnim kućicama i opremljenim parcelama, uz vrhunsku uslugu i ljubazno osoblje pronaći odmor kakav vam je potreban, bilo da je to opuštanje u bazenu, zabava s mališanima, sportske aktivnosti na svježem zraku ili vrhunski gastronomski doživljaj.

Prostire se na 16.000 m² zelenila prožetog mirisima i zvukovima netaknute prirode. Kamp raspolaže sa sedamnaest ekskluzivno uređenih mobilnih kućica s terasom, potpuno opremljenim za ugodan boravak i nesmetano uživanje u odmoru, trideset parcela za kampiranje površine od 100 do 150 m²  i osam kamp mjesta za šatore.

Kamp je otvoren 24 sata dnevno. U kampu posebno uživaju naši najmlađi gosti zahvaljujući dječjem bazenu, bogato opremljenom igralištu i igraonici s brojnim sadržajima.

Svi ljubitelji sportskih aktivnosti pronaći će nešto za sebe jer kamp ima crossfit zonu, košarkaško, odbojkaško, nogometno i badminton igralište.

Naravno, uz aktivno vrijeme provedeno u prirodi naročito je važna raznolika i kvalitetna gastronomska ponuda koju će gosti pronaći u moderno uređenom restoranu u sklopu kampa s velikom ponudom raznovrsnih lokalnih delicija, finih vina i deserata.

Svoj boravak začinite i kulturnim događanjima u večernjim satima koje priređujemo u našem amfiteatru.

Članovi Udruge kampista Hrvatske uz predočenje članske kartice ostvaruju 10% popust tokom cijele godine.

Smoljanac 67, Smoljanac
53231 Plitvička Jezera

Radno vrijeme 0/24h
Ponedjeljak - Nedjelja

Telefon. +385 (0)53 652 484
Email. reception@campingplitvice.hr

GPS 44.933942645035714, 15.630164837556098

https://campingplitvice.hr/

 
 
  Pogodnosti - Sve