PLANIK Ražanac

Kamp Planik smješten je na samom ulazu u tipično dalmatinsko ribarsko mjesto Ražanac, desetak kilometara od silaska s autoceste u pravcu otoka Paga. Iz kampa se pruža pogled na Velebitski kanal, morski prolaz koji razdvaja poluotok od kopna, te na velebitski planinski masiv koji izranja iz kristalno čistog mora.

Stotinjak parcela raspoređeno je u hladu guste borove šume, tristotinjak metara od glavne šljunčane plaže u Ražancu, a osim priključkom na struju, parcele su djelomično opremljene i priključkom na vodu. Dostupna je i usluga najma šatora i kamp prikolica, dok je internet dostupan na recepciji.

Dok odrasli mogu uživati u specijalitetima dalmatinske kuhinje u restoranu kampa, djeca se mogu prepustiti radostima na uređenom dječjem igralištu ili pak sudjelovati u programima animacije. U sklopu kampa nalazi se i igralište za odbojku na pijesku te se nudi mogućnost najma gumenih čamaca, sa ili bez skipera, idealnih za istraživanje mnogobrojnih skrovitih uvala i plaža.

Niz sportsko-rekreativnih zanimljivosti nudi se u okolnim prirodnim i nacionalnim parkovima poput Sjevernoga Velebita, Krke, Kornata te Paklenice. Na tridesetak minuta vožnje smješten je Zadar, grad prepun povijesnih i kulturnih zanimljivosti.

Članovi UKH mogu iskoristiti sljedeće popuste u ovom kampu putem članske iskaznice:

20 € za 2 osobe i psa na parceli s elektrikom u terminima 1.5. - 5. 7. te 25.8. - 30.9,

10% popusta u glavnoj sezoni  na kampiranje.

 5% popust na paušalne parcele

GPS 44.278474,15.344415

Ražanac 58, 23248 Ražanac

Recepcija 023 65 14 31

https://www.planik.hr/hr/?utm_source=UKH&utm_medium=UKH&utm_campaign=UKH

 
 
  Pogodnosti - Sve