PLITVICE HOLIDAY RESORT Rakovica - Plitvička jezera

Plitvice Holiday Resort je svoje prve goste dočekao još davne 1968. godine. Tijekom cijele godine posjećuju ga ljudi željni aktivnog odmora, prirodnih ljepota i dobre zabave, a u ljetnim mjesecima  je nezaobilazna postaja na putu prema moru ili pri povratku s godišnjeg odmora.

Plitvice Holiday Resort na ukupno 50.000 četvornih metara nudi smještaj u kampu, 22 komforne sobe, jedan luksuzni apartman, 10 mobilnih kućica, 6 indijanskih šatora, te 9 kućica kraj jezera i 5 kućica u krošnjama.
Gostima su na raspolaganju restoran, recepcija, mjenjačnica, bankomat i dućan.

Na samo sat i pol vožnje od Zagreba i Zadra, te samo 8 kilometara od NP Plitvice, nadomak smo čaroliji prostrtoj na 16 jezera.
Pored našeg kampa prolazi glavna državna cesta prema Dalmaciji (D-1), koja je i jedna od glavnih poveznica istočne Europe s Jadranskim morem. Ako ste krenuli prema srednjem ili južnom Jadranu, iz kojeg god smjera dolazili, ne možete promašiti. 

Za goste kampa osigurano je 99 kamp parcela i 21 kamp mjesto. Svaka kamp parcela ima osiguran priključak za električnu energiju, dio parcela ima priključak za vodu, te odvod. Okružene su zelenim površinama i crnogoričnim stablima, koja osiguravaju hlad u ljetnim mjesecima. Kamp ima dva sanitarna čvora od kojih je jedan nedavno renoviran. Gostima na usluzi stoji perilica sa rublje, sušilica, daska za peglanje i pegla. Svim gostima osiguran je besplatan WiFi na području cijelog resorta. Kamp je službeno otvoren od 01.04. – 01.10., ali za toplijih sezona ostaje otvoren dulje.

Članovi Udruge kampista Hrvatske mogu ostvariti popust u Plitvice Holiday resortu u periodu od 1.4.-17.6. i 1.9.-30.10. gdje za dvije osobe sa automobilom i kamp parcelom mogu boraviti za 20€ na dan.

GPS N 44°58’24” E 15°38’52”

Grabovac 102, 47245 Rakovica

Telefon 047 784 192

e-mail info@plitvice.com

http://www.plitvice.com

 
 
  Pogodnosti - Sve