POLARI Rovinj
POLARI Rovinj

Najveći Maistrin kamp Polari povezan je s Rovinjem bike ili pješačkom stazom duž obale. Uživajte u velikom bazenskom kompleksu, spray parku, atraktivnom pool baru i cijelom nizu sportsko-rekreativnih sadržaja. Krasi ga raznolika vegetacija nudeći baš sve što trebate za obnavljajući camping odmor.

Veći dio kampa je u hladovini mediteranskog drveća, a oko trećine kampa s desne strane ima parcele raspoređene u gustoj borovoj šumi koja nudi izvrsnu hladovinu. Dio kampa ima posebno uređene parcele za goste s autodomovia. Polovica parcela je opremljena strujom, vodom i odvodnjom. 

Sanitarni čvorovi u kampu su lijepo uređeni. Neki objekti imaju posebne toalete za djecu i invalide. Također imaju mogućnost najma obiteljskih kupaonica. U sezoni 2019. obnovit će se tri sanitarna čvora - br. 4 i 9 očekuje se do 20. svibnja br. 7. i negdje do sredine lipnja.

Plaža u kampu Polari duga je 2 km i dijelom je pješčana, dijelom stjenovita. U vodi imaju vodeni park s igračkama na napuhavanje. Kamp ima veći vanjski bazen, koji ima i plići dio te je stoga pogodan za djecu. Uz bazen se nalazi vodeni park s igralištima i tri manja bazena.

U kampu se nalazi trgovina, restorani (riblji restoran i pizzeria), pub i mnogo manjih barova. Kamp ima teniske terene, stolni tenis, trampolin, a gostima su na raspolaganju i igrališta obližnjeg apartmanskog naselja Villas Rubin.

Kamp je poznat po bogatom zabavnom i animacijskom programu, koji je pogodan za sve uzraste gostiju. Gosti imaju i besplatan pristup internetu.

Članovi Udruge kampista imaju sljedeće pogodnosti:

18 EUR u terminu 15. 4.- 24. 6. te 4. 9.- 1. 10. za osnovnu parcelu, 2 osobe i 1 kućnog ljubimca

ili

10% na redovne cijene kampiranja (osim obiteljskog paketa) u periodu 15. 4.- 24. 6. te 4. 9.- 1. 10.,

5% popusta u terminu 25. 6. - 3. 9.

GPS 45.063100,13.675100

Polari 5, 52210 Rovinj

Recepcija: 052 801 501

https://www.maistracamping.com/hr/kamp-polari-rovinj

 
 
  Pogodnosti - Sve