RIZVAN CITY Gospić

Kamp Rizvan City turističko je mjesto s kampom u Rizvanuši, udaljenom oko 10 km od Gospića u smjeru Karlobaga. Kamp se nalazi na nadmorskoj visini od 600 metara. Čitavo područje dio je Parka prirode Velebit i stoga je namijenjeno prvenstveno ljubiteljima prekrasne prirode, šetnja i mnogih sportskih aktivnosti koje pružaju u samom selu.

Riječ je o avanturističko-adrenalinskom parku s mogućnošću smještaja u drvenim bungalovima, na kampiralištima i u obnovljenoj tradicionalnoj kući s kaminom. Postoji i posebna prostorija (konoba) s prostorom za roštilj, koji je namijenjen raznim grupama za zabave.

Kamp ima 7 parcela namijenjenih šatorima, ali i kamperima. Osim električne energije, priključak na vodu i odvodnju moguć je na 4 parcele. Uz kampu se nalazi i 6 drvenih bungalova za 3 osobe. Unutar kampa nalazi se lijepo uređen i dovoljno velik sanitarni čvor.

Kamp je otvoren od 1.4. do 1.11., a kuća sa sobama otvorena je tijekom cijele godine.

U kampu Rizvan City nude bogatu ponudu aktivnosti namijenjenih individualnim gostima, kao i raznim grupama i tvrtkama. Također organiziraju programe za team building i izlete za škole. Adrenalinski park s divovskom ljuljačkom, spust na čeličnim kablovima (zip line), paintball, zid za penjanje, streličarstvo, specijalni stolni nogomet, izlet terenskim vozilom ili quad motociklom, rafting na rijeci Zrmanji, spust u kršku špilju. .. sve ovo i još čekanje u ponudi centra Rizvan.

Najbliži restoran udaljen je 1 km od kampa, a trgovina udaljena 10 km.

Članovi UKH u kampu mogu ostvariti 10% popusta.

GPS 44.496124,15.291589

Rizvanuša 1, 53000 Gospić

Recepcija 053 57 33 33

https://adria-velebitica.hr/

 
 
  Pogodnosti - Sve