SANTA MARINA BOUTIQUE CAMPING Tar

Kamp Santa Marina moderan je novi kamp u blizini mjesta Vabriga na poluotoku Lanterna u blizini Poreča. Od mora je udaljen 800 m, pa su u kampu izgrađeni dodatni bazeni. Kamp Santa Marina ujedno je i prvi kamp u Istri koji je kategoriziran s pet zvjezdica. Gostima je na raspolaganju oko 40 uređenih kamping parcela od 110 - 120m2 opremljenih strujom, vodom i priključkom na satelitsku TV. Dio kampa u blizini bazena nije parceliran, a postoji i priključak na struju.

Tu je i moderni sanitarni čvor, koji također nudi obiteljske kupaonice. U središnjem dijelu kampa nalazi se kompleks bazena s gusarskim brodom, toboganima i prostorom za sunčanje, a u sklopu kampa nalazi se i restoran s istarskim delicijama Doručak se može naručiti direktno na parcelu, mobilnu kućicu ili glamping šator. Gostima je na raspolaganju i mini pekara.

Kamp nudi besplatni wifi, najam bicikla, prostor za roštilj, mogućnost najma hladnjaka, dječjeg igrališta i sportskih terena za odbojku na pijesku , košarku i nogomet. Mjesto kampa zanimljivo je za biciklističke izlete do Poreča ili dolinom rijeke Mirne. U unutrašnjosti Istre postoje zanimljiva mjesta za posjet Motovunu i Grožnjanu, a možete posjetiti i jednu od gostionica s domaćom hranom.

Članovi UKH u kampu imaju popust uz predočenje članske iskaznice:

150 kn + boravišna pristojba za dvije osobe i standard parcelu u periodu 21. 5. - 30. 6. i 1. 9. - 1. 10.

20% popusta na redovne cijene kampiranja u periodu 1. 7. - 31. 8.

GPS 45.288494, 133.608243

Santa Marina 12, Vabriga, 52465 Tar

Recepcija 099 359 1669

email: info@santamarina-camping.com

https://www.santamarina-camping.com/hr/

 
 
  Pogodnosti - Sve