STRAŠKO Novalja

Jedan od najboljih obiteljskih kampova u Hrvatskoj! Jedinstveni krajolik, prekrasne jadranske plaže, brojne uvale i kristalno čisto more razlozi su zašto su kampovi Straško i Novalja izvrstan izbor za vaš odmor. Kamp Straško smješten je uz more u prekrasnoj uvali, a prostire se na 57 hektara šume hrasta i masline što ga čini jednim od vodećih kampova na Jadranu i u Hrvatskoj.

Kamp Straško omogućuje kampiranje na uređenim parcelama, ali i na neparceliranom dijelu, iznajmljivanje mobilnih kućica i glamping šatora. Kamp Straško ima otvorene bazene, dječji bazen i bazene za masažu, zajedno s prostorom za sunčanje. Posljednjih godina uredili su nove mobilne kućice s bazenima i glamping šatorima.

Na dvije trećine kampa Straško nalaze se parcele koje su opremljene strujom i vodom. Imaju i 4 luksuzne parcele od 150 m2. Na dijelovima parcela u kampu gosti imaju pristup satelitskoj televiziji, a kamp također ima besplatnu WiFi internet vezu. Gornji dio kampa je neparceliran, a na ovom području moguće je priključiti se na struju i koristiti Internet. 

Plaža je šljunčana s pijeskom u središnjem zaljevu (ovaj dio udaljen je oko 20m od obale). Plaža ima puno hlada, igralište, klupe, ljuljačke i dva bara.

Kamp ima veliki sportski park sa terenima za tenis, odbojku, nogomet, kuglanje, čija je upotreba za goste kampa besplatna. Vodeni aerobik također je organiziran u glavnoj sezoni. Kamp ima dvije trgovine, restoran, pizzeriju, pub, kioske za kruh i peciva i benzinsku postaju. Za djecu kamp ima mnoštvo igrališta, igraonicu i izvrsnu animaciju. Također nude njegu beba.

Svi sanitarni čvorovi su moderni i prilagođeni djeci i invalidima. Imaju i svlačionice za bebe, sobe za pranje pasa i posebne prostorije s perilicama rublja i sušilicama.

Članovi UKH u kampu Straško mogu koristiti svoju karticu po sljedećim cijenama:

22€ (u kunskoj protuvrijednosti) za 2 osobe, psa i parcelu (odnosi se isključivo na parcele gold te neparcelirani dio-silver zonu) + dodatna akcija boravak 7, plaćate 6 noćenja (7=6) te 14 = 12 - vrijedi u periodu 15.04 - 30.6. & 01.09. - 09.10.  Boravišna pristojba (1,35€) po osobi i noćenju i jednokratna prijava (1,00€) po osobi nisu uključene u cijenu.

U razdoblju 01.07 - 01.09. je popust od 5% na cijenu osobe prilikom plaćanja u gotovini.

GPS 44.538665,14.885818

Zeleni put 7, 53291 Novalja - Pag

Recepcija 053 661 226

Rezervacije 053 663 381

https://www.campingstrasko.com/hr/

 
 
  Pogodnosti - Sve