WINE CAMP HAŽIĆ Sv. Martin na Muri

Vinski kamp Hažić novi je kamp uređen u neposrednoj blizini Termi Sveti Martin. Vinski kamp Hažić uređen je u sklopu turističke farme, gdje je za goste uređeno 20 parcela (80 - 110 m2) opremljenih strujom, vodom i odvodom. Gosti mogu koristiti i 2 obiteljske mobilne kućice za 4 - 6 osoba. Kamp ima lijepo uređene toalete, kemijske zahode, sobu za njegu autodomova, praonicu rublja i prostor za pranje posuđa. Kamp ima dječje igralište, te zajednički prostor s roštiljem. Najbliža trgovina udaljena je 800 m od kampa, inače se u kampu brinu o pekarskim proizvodima, a nude i doručke od lokalnih delicija.

U sklopu vinskog kampa gosti mogu kupiti lokalna vrhunska vina chardonnay, sauvignon, graševinu, traminec i kupiti domaće jabuke, sok od jabuke, domaći ocat, komade, a u obližnjim toplicama moguće je iznajmiti bicikl.

Od kampa do Termi Sveti Martin udaljeno je 1 km - ovo su jedno od najpoznatijih termalnih kupališta, koje impresioniraju kvalitetom i izvrsnom ponudom kupanja u zatvorenim i vanjskim bazenima, masažama i saunama. U blizini lječilišta nalaze se sportski tereni (tenis, košarka, nogomet) i teren za golf. Na 10 km od kampa nalazi se i adrenalinski park, a prijava je moguća u kampu.

Vina se dobivaju iz vlastite proizvodnje na 2,3 ha vinograda, grožđe se bere ručno, vina su VEGAN friendly i sva su u kategoriji kvalitetno i vrhunsko. Nagrade za vina osvajaju diljem Europe i svijeta, a najviše se ponose londonskim Decanterom za tri vina već dvije godine uzastopno. 

Jabuke proizvode na 5,3 ha voćnjaka, a iz njih rade domaće sokove bez dodanog šećera, bez aditiva ili bilo kakvih konzervansa. A nadaleko su poznati i po jabučnom čipsu (sušena jabuka) koju ćete također moći degustirati.

Članovi Udruge kampista Hrvatske imaju odobren popust 10% tijekom cijele godine na cijenu noćenja.

Kamp možete pronaći na adresi:

GPS 46.498770,16.329790

Jurovčak 72, Sveti Martin na Muri

Recepcija 099 219 9411

https://opg-hazic.com/wine-camp-hazic/

 
 
  Pogodnosti - Sve